Menu

Kerstworkshop 2019

Een kunstzinnig kerstobject

geïnspireerd op de uitstraling van een klassieke guirlande,

maar dan in een moderne jas.

Deze kunstzinnige guirlande kan hangend en naar eigen keuze zowel horizontaal als verticaal gemaakt worden, maar ook als decoratie liggend op tafel, de haard-rand, vensterbank of op de kast. Dit zelfgemaakte kerststuk zal een absolute sfeermaker zijn om in de kerststemming te komen.

*De data zijn : Vrijdag 6 december, maandag 9 december en dinsdag 10 december 2019

*De kosten voor een geheel verzorgde avond zijn €50,-

*De avond start om 19.30 uur in ’s Gravenzande bij ML-Opleidingen, Buys Ballotstraat 3BU2. (Direct achter sportschool The Gym) 

*Aanmelden kan door een email te sturen naar socialmedia@teamwestland.nl of via deze site. Alle aanmeldingen worden bevestigd! Mocht dit niet het geval zijn, neem dan asjeblieft nog even contact op.

De locatie is behaaglijk en comfortabel en mijn/ ons team enthousiast!

Zo willen wij verrassen en ervoor zorgen dat het een bijzondere avond wordt.

 

Graag tot ziens!

Mede namens Joyce,

José

 

NB:  Deze avonden zijn een vervolg op de “Kerst-Kunst” workshop van vorig jaar. Op initiatief van deelneemster Joyce van der Meer is deze workshop in het leven geroepen om haar bijdrage voor het goede doel te ondersteunen ten bate van Team Westland. In 2018 was het bedrag € 2900,-  Deze actie vindt geheel buiten de verantwoordelijkheid van Team Westland plaats. Team Westland aanvaardt zodoende geen enkel risico dan wel aansprakelijkheid.  www.teamwestland.nl