Menu

Kerstworkshop 2020 Thuispakket!

 

  Een  kerstobject  Doe het zelf -thuispakket!

Het kan natuurlijk niet zo zijn dat we de kerstperiode ingaan, zonder een “eigen creatie” op tafel; de traditie is toch om op zijn minst één kerststuk zelf te maken!  Ik bezorg of verstuur alle materialen in een gezellig pakket naar jullie toe en met de uitgebreide beschrijving en de stap-voor-stap-foto’s kan het eigenlijk niet mislukken.

De basis is een strakke halfronde bol en de materialen zodanig dat de uitstraling modern is, uniek en licht. Heb je een specifieke voorkeur voor kleuren dan bespreken we de mogelijkheden. Er zit onder andere bananenblad ( white wash) palmboombessen, mos, krulhazelaar, lampjes en mos in het pakket.

Het pakket kost €35,- en wordt  bezorgd in week 50 of 51. Heb je er zin in? Dan luidt mijn advies om niet te lang te wachten met opgeven, om die rede dat deze maand alle materialen nog verkrijgbaar zijn.

Opgeven bij voorkeur via het contact formulier. Je kunt dan vrij snel een  bevestiging verwachten. In week 49 neem ik contact op over de verzending/bezorging en betaling.