Menu

In het nieuws!

__

22-08-2023. De RVS-miniaturen van het kunstwerk op de meerpalen, de zogeheten HOEKSE VOGEL, zijn niet meer te koop.   

Het gaat om de formaten 10%  (van € 44,95)  en 20%  (van  € 199,-) . Het tijdrovende- en bewerkelijke handmatig maken van de kunstwerkjes stond al lange tijd niet meer in verhouding met de kosten en het proces eromheen.  De afgelopen 10 jaar heb ik er honderden handmatig gemaakt en daarmee heel veel mensen blij gemaakt: deze vogel overstijgt zijn eigen succes en daar ben ik nog steeds erg trots op.

De grotere exemplaren van formaat 40% van de originele (op de Hoekse meerpalenroute) blijven op bestelling te koop. Afmeting H72-L54-B38. Bij de Tourist Information zijn blijven de allerkleinse 3D geprinte nog te koop.

_________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________

LEZING:

Ik vertel met groot plezier over KUNST IN DE BUITENRUIMTE: DE TREND of over twee grote buiten-kunstwerken DE HOEKSE VOGEL en het KUNSTSCHERM HART VAN ’s-GRAVENZANDE.

Er zit altijd een verhaal achter een kunstwerk; een verhaal wat vertelt wil worden! Het ontstaan achter het werk, de geschiedenis, het waarom en de ideeën van de kunstenaar, maar ook de inspiratie en de opbouw tot realisatie: het is boeiend.

Ik word er blij van als ik mensen met mijn werk weet te verbinden en cohesie kan bevorderen. Dit ervaar ik tijdens exposities, maar ook tijdens het houden van lezingen.

Als u contact met mij opneemt kan ik er alles over vertellen.  _____________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________

EERVOLLE ONTHULLING:

   

Burgemeester Aboutaleb onthult kunstinstallatie LEDLOPERS.

Zo gaaf en eervol! De beste burgemeester van de wereld heeft mijn gedicht “aan de vloedlijn” voorgedragen dat hoort bij kunstwerk De LEDlopers. Met deze handeling (op 11 sept.)  j.l markeerde hij de opening van de Belevingstuin De Hoekstee in HvH/R’dam, waarin het een prominente plek heeft gekregen.

De kunstinstallatie bestaat uit een groep van 17 stalen organisch gebogen watervogel-vormen die ik heb ontworpen voor een expositie tijdens de “nacht van de nacht” (2016) en destijds feeëriek verlicht met gekleurde ledlampjes. Tijdens de de nacht van  de nacht wordt wereldwijd de verspilling van verlichting onder de aandacht gebracht door gedurende één nacht massaal het licht uit te doen.