Menu

In het nieuws!

Okt. 2021. De trofeeën voor de vrijwilligers van Team Westland zijn uitgereikt!

Tijdens de slotavond van de vijfde editie 2021 werd bekend gemaakt dat ze samen ruim  €950.000,- bij elkaar hebben gebracht voor het goede doel.  De deelnemers van het eerste uur zijn gehuldigd met dit beeldje. Het was voor mij een prachtige opdracht om voor deze bikkels een ontwerp te mogen maken.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

TE DOEN !

   

Ga erop uit de polder in van 1 september 2021 t/m oktober 2022!

Een kunstzinnige fiets- en wandelroute “De glans van de polder” met grote foto’s van kunstwerken en poëtische teksten van diverse kunstenaars en dichters.

Mijn bijdrage staat op locatie 21:  DAG HAAS!

De toekomst van deze Bonnenpolder is uiterst onzeker: ik heb de vertwijfeling van het leven van de haas in beeld en tekst uit gedrukt. Het gedicht is dmv van de QR-code te beluisteren en mee te lezen en ook gepubliceerd in de bundel De glans van de polder. (uitgegeven in september 2021.

De routekaart is verkrijgbaar bij Tourist Information Hoek van Holland en www.stichtingkunstplaats.nl

____________________________________________________________________________________________________________________

ONTHULLING!

   

Burgemeester Aboutaleb onthult kunstinstallatie LEDLOPERS.

Zo gaaf en eervol! De beste burgemeester van de wereld heeft mijn gedicht “aan de vloedlijn” voorgedragen dat hoort bij kunstwerk De LEDlopers. Met deze handeling (op 11 sept.)  j.l markeerde hij de opening van de Belevingstuin De Hoekstee in HvH/R’dam, waarin het een prominente plek heeft gekregen.

De kunstinstallatie bestaat uit een groep van 17 stalen organisch gebogen watervogel-vormen die ik heb ontworpen voor een expositie tijdens de “nacht van de nacht” (2016) en destijds feeëriek verlicht met gekleurde ledlampjes. Tijdens de de nacht van  de nacht wordt wereldwijd de verspilling van verlichting onder de aandacht gebracht door gedurende één nacht massaal het licht uit te doen.