Menu

Workshops

In ieder huis staat wel ergens een vaas, een pot of een schaal verstopt in een hoekje of gewoon zomaar te staan zonder mooie bestemming. En u heeft geen idee welke decoratie er mooi in zou staan? Dit vraagt om meer!

Bijvoorbeeld een zelfgemaakt arrangement met takken als basis, waarin op vorm, kleur en lijn bloemig en houdbaar materiaal wordt toegevoegd. U zult zien dat elke vaas, pot, schaal en dergelijke, zelfs oud en lelijk, prachtig om te toveren is! Super origineel en persoonlijk, want niemand maakt gegarandeerd hetzelfde.

Dit is zomaar een voorbeeld voor een workshop bij atelier JOSÉ BEELDEND. Dus mijn advies is: trommel een gezellig clubje mensen op en informeer! Het worden beslist een paar ontspannende, maar ook leerzame en inspirerende uurtjes! Het zou leuk zijn u te ontmoeten!

Met Creatieve groet! José

“Improvisatie en originaliteit;

Daarin ligt de kracht van een goede workshop!

Er is zoveel mogelijk!”

 

Workshops zijn er voor alle gelegenheden, jaargetijden en feestdagen.

Zowel in mijn atelier JOSÉ BEELDEND als op locatie.

Daarom bespreek ik bij voorkeur alle arrangementen en prijzen op “persoonlijke maat”.

 

Een voorbeeld voor een workshop als bedrijfsactiviteit: uw werknemers maken een houdbaar object voor hun eigen werkplek! Dus de receptioniste voor op haar ontvangstdesk, de administratiemedewerkers maken misschien samen een object, de keukenploeg voor het restaurant enzovoort. Het garandeert teambuilding!  Na een bezoek op uw locatie ontwerp ik op sfeer en kleur; ik koop in overleg de potten en materialen in. Zo kan iedereen een persoonlijk arrangement maken met een lange houdbaarheid.